Zoo.fi helpottaa koiraperheen arkea

Arki koiraperheessä voi olla äärimmäisen kiireistä, etenkin jos samasta perheestä löytyy sekä lapsia että koiria, jos perhe ylläpitää koirahoitolaa tai jos lapsiperheessä kasvatetaan ammattimaisesti koiranpentuja. Onneksi koiraperheen arkea on nykyään kuitenkin helppo keventää tekemällä koirien ostokset näppärästi verkossa. Suosittelemme tähän tarkoitukseen Zoo.fi-verkkokauppaa ja kerromme tässä artikkelissa, miksi.

Laadukkaat valikoimat

Ruotsalainen Zoo.fi tarjoaa laadukkaat valikoimat lemmikillesi. Löydät Zoo.fi:n valikoimista monia tuttuja ja arvostettuja tuotemerkkejä ja voit ostaa verkkokaupan kautta jopa eläinapteekki- ja eläinlääkärituotteita. Koirien tuotemerkkien joukosta löytyvät esimerkiksi sellaiset nimet kuin Acme, Applaws, Biopet, Curli, Eukanuba, Halti, Hill’s, Hurtta ja Prima Dog. Koiran tuotteissa kannattaa suosia laadukkuutta, sillä laadukas ruoka ja muut tuotteet auttavat pitämään koirasi terveenä ja hyväkuntoisena. Vaikka laadukkaat tuotteet saattaisivatkin maksaa hieman kaikista edullisimpia tuotteita enemmän, kannattaa laatuun panostaa, sillä laadukas ruoka ja tuotteet saattavat jopa auttaa vähentämään eläinlääkärikäyntien ja ylimääräisten toimenpiteiden tarvetta. Sitä paitsi laadukas ruoka pitää kauemmin nälän loitolla ja sitä saattaa jopa kulua vähemmän!

Monipuoliset valikoimat

Laadukkuutensa lisäksi Zoo.fi:n valikoimat ovat erittäin monipuoliset. Voit ostaa koiralle esimerkiksi koiranruokaa, herkkuja ja puruluita, koiran hoitoon tarvittavia välineitä sekä ravintolisiä, turkinhoitoon, pesuun ja trimmaukseen tarvittavia välineitä, lemmikin leluja sekä pelejä, monenlaisia kaulapantoja, hihnoja ja valjaita, koirien turvallisuuteen liittyviä tarvikkeita, koirien vaatteita ja töppösiä, kuljetushäkkejä sekä laukkuja ja petejä ja pehmusteita. Jos sinulla on koirien lisäksi muitakin lemmikkieläimiä, voit tilata samaan toimitukseen tuotteita myös esimerkiksi kissoille, linnuille, pieneläimille, matelijoille ja akvaariokaloille. On näppärää, että samaan tilaukseen voi sisällyttää myös eläinlääkärituotteita sekä eläinapteekin antimia! Kannattaakin huolehtia, että kodin eläinapteekki on kunnossa, sillä eläintaloudessa lemmikeille voi helposti sattua pieniä haavereita, jotka on helppo hoitaa itse, kunhan vain tarvittavat tarvikkeet ovat käden ulottuvilla.

Helppous, nopeus ja vaivattomuus

Kun koiran tarvikkeiden ja ruokien tilaaminen on mahdollisimman helppoa, nopeaa ja vaivatonta, on tällä suuri merkitys koiraperheen elämän sujumiselle! Ja juuri tässä Zoo.fi astuu kuvaan, sillä sen ansiosta on erityisen helppoa huolehtia siitä, että perheen koirilla on aina kaikki tarvittava käden ulottuvilla. Kun ostokset tehdään verkossa, on samalla helppo tarkistaa kodin tai esimerkiksi koirahoitolan kaapeista, mitä vielä on jäljellä ja mitä seuraavaksi tarvitaan. Zoo.fi tarjoaa nopeat toimitukset, joista ei edes tarvitse maksaa ylimääräistä, jos tilaukset suunnittelee niin, että ne ylittävät 50 euron rajan. Silloin voi saman tien unohtaa esimerkiksi suurten ja painavien koiranruokasäkkien raahaamisen kaupasta kotiin tai koirahoitolaan, sillä Zoo.fi hoitaa tämän ikävän homman puolestasi.

Asiakkaiden arvostama

Lemmikkien ruokaa ja tarvikkeita myyvä Zoo on toiminut Ruotsissa jo 30 vuotta huolehtien lemmikeistä ja näiden ”vanhemmista”. Suomalaiset lemmikkiperheet ovatkin nyt saaneet hyviä uutisia, sillä Zoo on nyt rantautunut myös Suomen lemmikkitarvikemarkkinoille avaamalla Zoo.fi-verkkokaupan. Vankka 30 vuoden kokemus alalta kertoo asiakkaiden arvostuksesta ja monet verkkokaupan tuotteet ovatkin saaneet asiakkailta hyviä arvosteluja – jopa viisi tassua viidestä! Asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa sekä sähköpostitse että puhelimitse, minkä lisäksi Zoo.fi-yhteisön toimintaa voi seurata myös Somessa yrityksen Facebook- ja Instagram-kanavilla.

Leave a Reply

mts_cool