Tapetoi koirahuone suloisilla vaihtoehdoilla

Oletko suunnittelemassa koirallesi omaa nurkkausta tai pientä huonetta, jossa se saa levätä rauhassa ja leikkiä leluillaan? Monet koiranomistajat varmasti haaveilevat koirahuoneesta, sillä koiramme ansaitsevat vain parasta!

Koirahuone voi olla kätevä vaihtoehto silloin, kun perheen lemmikille on vuosien saatossa kertynyt kasa leluja, hoitotuotteita ja muita tavaroita, jotka olisi kaikkein kätevintä saada säilöön yhteen ja samaan paikkaan. Koirahuone voi olla kätevä myös siinä mielessä, että koira saa levätä rauhallisessa tilassa esimerkiksi silloin, kun muualla talossa on paljon hälinää, jolloin esimerkiksi aroilla tai hermostuneilla koirilla voi olla vaikeaa levätä.

Tapetoi koirallesi unelmien koirahuone

Koirahuoneen suunnittelu voidaan aloittaa monella eri tapaa. Jos huone on muuten valmis, voidaan siirtyäkin jo suoraan seiniin. Monet koiranomistajat haluavat varmasti saada koirahuoneesta mahdollisimman sympaattisen ja käytännönläheisen, ja oikeanlaisen tapetin valinnalla on suuri vaikutus huoneen viihtyvyyteen.

Tapetin valinnassa on syytä ottaa huomioon monia eri asioita. Olipa haluttu lopputulos millainen tahansa, Kotitapetti tarjoaa satojen tapettien valikoiman aina yksivärisistä tapeteista kuviotapetteihin ja valokuvatapetteihin. Voit siis halutessasi tapetoida koirasi huoneen vaikkapa koira-aiheisella tapetilla, seesteisellä luonto-aiheisella tapetilla tai hauskalla retrotapetilla. Kotitapetti tarjoaa myös kaikki tarvittavat välineet koirahuoneen maalaamiseen. Halutessasi voit tapetoida koirahuoneen sopimaan kodin muuhun tyyliin tai vastaavasti voit tehdä siitä aivan omannäköisen tilan.

Muista koirahuoneen käytännöllisyys

Sisustusta rakastava koiranomistaja voi antaa inspiraation viedä, mutta koirahuoneen suunnittelussa on tärkeää muistaa huoneen käytännöllisyys. Aktiivisen koiran huoneeseen ei kannata sijoittaa helposti rikki meneviä tavaroita, eikä pentukoiran huoneeseen sellaisia esineitä, joita ei toivo joutuvan uteliaan pennun suuhun. Koirahuonetta kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös koiran päivittäiseen hoitoon, kuten kynsien leikkaamiseen ja turkin harjaamiseen.

Alussa koira voi vierastaa uutta huonetta, mutta tuttuutta saa parannettua sijoittamalla koiralle tuttuja tuoksuja huoneeseen samantien. Anna koiran tutustua huoneeseen rauhassa nuuskimalla. Jos koira ei halua heti jäädä huoneeseen, sitä ei tarvitse pakottaa. Pidä kuitenkin sen peti, lelut ja muut tärkeät esineet koko ajan huoneessa, jotta koira alkaa hiljalleen oppimaan, minne sen tulee mennä nämä tavarat löytääkseen.

Leave a Reply

mts_cool